Truckschade

TRUCKSCHADE

De volgende diensten bieden wij aan om uw vrachtwagen weer als nieuw te maken. Reparatie onderdelen, plaatwerk, richten, uitlijnen, en spuiten.Ook voor speciale projecten zoals koeltrailers, bulkwagens en veevervoer kunt u bij ons terecht.

SPUITEN

Uiteraard voorzien we uw vrachtwagen, trailer of landbouwmachine van een nieuwe laklaag. Dit doen we met de kwaliteitslakken van BASF. Op de lak zit 4 jaar garantie.

BELETTEREN

Als de belettering van uw truck ook schade heeft opgelopen zorgen wij dat die ook weer als nieuw gemaakt wordt. We werken nauw samen met uw reclamebureau om te zorgen dat uw vrachtwagen weer de uitstraling krijgt zoals het was.

EÉN AANSPREEKPUNT

Doordat wij samenwerken als keten heeft u gewoon 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij zorgen dat u met 1 belletje geholpen wordt van offerte tot aflevering.

VERVANGEND VERVOER SERVICE

U wilt uiteraard zo weinig mogelijk oponthoud bij schade. Dus daarom bieden wij vervangend vervoer als optie. Wat heeft u nodig? Van trekker tot bakwagen en van koeltrailer tot kipper; wij zorgen dat u verder kunt.

VAKMENSEN VOOR ELKE SPECIALISATIE

Elke partner van Barbatruck heeft een specialisatie. Daarom kunnen wij elke klus aan. Klik hier voor meer informatie over onze partners.