Spoedreparatie aan bus Team Sunweb

Ook bij spoedklussen zorgt onze partner Kooiker Zwolle voor optimaal resultaat. Hierdoor kan Team Sunweb met een gerust hart richting de Giro d’Italia. Namens Kooiker en Barbatruck veel succes gewenst!


Meer over Kooiker B.V.

Bedrijfswagenspuiterij

Door de maar liefst 9 grote moderne en energiezuinige spuitcabines met wandliften, een goede routing en veel opslagruimte kunnen wij in principe alle opdrachten aan. Van kleine eenmalig tot hele grote seriematige opdrachten. Wij werken met Glasurit lak van BASF waardoor een goed eindresultaat gegarandeerd is.

Reclame & design

Dankzij de nieuwste technieken kunnen we onze klanten van een totaalpakket reclame en signing voorzien, van het ontwerp van complete huisstijlen tot alle soorten fleetsigning. Maar we maken ook alle soorten reclameborden en spandoeken voor op en in gebouwen (inclusief de constructies).

Carosserie

Op onze carrosserieafdeling wordt zowel onderhoud, schade als renovatie verricht. Maar ook volledige nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden evenals uiteenlopende constructiewerkzaamheden van transportframes tot containerbakken. Een specialisme is de fabricage van modulaire laadbakken, kippers en oprijlaadbakken volledig naar wens van de klant.

Stralen en schoperen

Ook voor het voortraject van het spuitwerk bieden wij een compleet pakket. In onze grote straalcabine, voorzien van een bovenloopkraan met takels tot 20 ton, worden nieuwe of bestaande stalen constructies d.m.v. stralen grondig gereinigd. Hierna kan de stalen constructie voorzien worden een thermisch aangebrachte zinklaag (schooperen).