Autobedrijf & Truckspuiterij Bronk winnaar 'mooiste truck 2019'

Autobedrijf & Truckspuiterij Bronk winnaar ‘mooiste truck 2019’

Autobedrijf & Truckspuiterij Bronk uit Beusichem is door het blad Truckstar bekroont tot winnaar van de ‘Mooiste Truck 2019’ in de categorie open voertuigen. Deze prachtige Scania S520 truck is hoogwaardig gespoten door onze Barbatruck partner Autobedrijf & Truckspuiterij Bronk.

MEER OVER AUTOBEDRIJF & TRUCKSPUITERIJ BRONK

Bedrijfswagens & autoschade

Doordat transportbedrijven en de vrije vrachtrijders zich met schade bij ons melden hebben wij een specialisme ontwikkeld. Als vakman ligt mijn hart bij het werk aan deze trucks. Truckers zijn veelal trots op hun wagens, dus zijn ze ook extra kritisch en dat is voor ons een uitdaging. In ons bedrijf beschikken wij over een speciale spuitcabine voor bedrijfsauto’s, trucks en tankwagens. De afmetingen hiervan: lang 16,5 m. lang, 4,5 m. breed en 5 m. hoog. Daardoor is ons vakbekwame team in staat elke klus flexibel en professioneel te klaren. Volvo, DAF, Scania, Mercedes, Renault, alle merken worden met kennis van zaken behandeld. Kwaliteit, snelheid en kosten-bewustzijn zijn daarbij sleutel-begrippen en dat vindt u als klant ook weer terug in het resultaat.

Specials & restauratie

Naast het spuiten van auto’s en trucks werken wij ook als industriële spuiterij en kunt u ook bij ons terecht voor het spuiten van landbouwwerktuigen. Door betrokken medewerkers en de uiterst moderne outillage in ons nieuwe bedrijf zijn wij ook in staat spuitwerk voor de industrie, inclusief de voorbereiding en afwerking, op hoog niveau te verrichten. Uw opdracht is in elke omvang welkom, of het nu gaat om machines, constructies, meubilair, apparatuur of andersoortig werk.

Oldtimers & restauratie

Oldtimers en historische voertuigen zijn bij ons in goede handen. Het vakmanschap van onze medewerkers garandeert een goed herstel of zelfs de reconstructie van de voertuigen. Onze lakleverancier Glasurit heeft een speciale laklijn en database voor de lakkleuren van oude voertuigen zodat de restauratie met originele kleuren mogelijk is.

Airbrush & special paint

Ook voor de vrije vrachtrijders, zelfstandigen met een truck, mogen wij speciaal spuitwerk verzorgen waarbij soms zelfs de cabine volledig wordt gedemonteerd en in de juiste kleur wordt gebracht. Alles in overeenstemming met bekleding van de stoelen en de hemel. Truckers zijn trots op hun wagens, dus zijn ze ook extra kritisch. Nu staat kwaliteit bij ons toch op de eerste plaats, dus wij kunnen deze aandacht wel hebben.