Snapt Barbatruck beheerders?

Wij denken dat kostenmanagement en een werkend wagenpark continue je focus hebben. Je kijkt naar de snelheid van de oplossing, want elk verloren uur is weggegooid geld. Jouw voertuigen moeten daarom zo snel mogelijk terug op de weg. Je hebt het druk en voorkomt graag dat je met verschillende partijen moet schakelen. Je wil het probleem delegeren bij een one-stop-shop die meedenkt, zich flexibel opstelt en verwachtingen waarmaakt. Vervangend vervoer en een haal & breng service vind je prettig. Inzicht, benchmarks en rapportages, zodat je precies weet wat er speelt, zijn een voorwaarde. Ook jij moet targets halen en je kunnen verantwoorden.

Is dit wat je soms tegenhoudt?

Je bent goed onderlegd, maar je hebt te maken met snel innoverende technische kennis in een steeds complexer wordende wereld. Denk alleen maar aan de rol van ICT. Je baalt van niet-transparante leveranciers, afspraken die niet nagekomen worden en vreest onverwacht duurdere reparaties en wordt gehinderd door onderontwikkelde IT-systemen van partners. Je hekelt foutief verlopen werkzaamheden en baalt als voertuigen niet op tijd gereed zijn, want stilstand betekent gemis aan inkomsten. Misschien wel je grootste probleem: Gebrek aan tijd.

 

Zijn dit jouw belangrijkste doelen en voorwaarden?

Lage total cost of ownership
Zo min mogelijk comebacks
Grip houden op kosten
Snelheid én kwaliteit
Tevreden chaffeurs
Bij elke vestiging dezelfde kwaliteit
Sterke ketenpartners

We zijn eerlijk

Wij zien betrouwbaarheid als de belangrijkste bouwsteen van iedere relatie. Verwacht van ons totale transparantie, op ieder moment en elke situatie.

Zitten we er naast?

Laat het weten. En hou je voor niet in. Lees ons maar flink de les.